Voor topsporters

Wat doen wij voor jou als topsporter?

Team Tilburg creëert de ideale prestatieomgeving voor jou als Tilburgs talent of topsporter op weg naar jouw dromen en doelen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Athlete Development

Bij Team Tilburg staat de mens achter de sporter centraal en wij ondersteunen graag wanneer je hulp nodig hebt. Daarom bieden wij alle sporters die aangesloten zijn bij Team Tilburg begeleiding van een Athlete Development Manager. Een ervaren sparringspartner voor alle vraagstukken die je als sporter kunt hebben, gratis en op basis van jouw behoeften.

Facilitaire ondersteuning

Team Tilburg biedt in samenwerking met haar partners en suppliers verschillende faciliteiten aan. Wij brengen vraag en aanbod in kaart en begeleiden de match tussen sporter en partner/supplier om tot heldere afspraken te komen. 

Duale carrière

Tilburg gelooft in een duale carrière: de combinatie tussen topsport én maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van onderwijs, studie, stage of werk. Je bent tenslotte méér dan sporter en het ontwikkelen van een volledige identiteit is cruciaal voor plezierige (sport)prestaties. 

Topsportfonds

Ook in 2024 kunnen Tilburgse topsporters weer aanspraak maken op een financiële bijdrage. Meer informatie hierover volgt in de zomer dus hou onze website en socials goed in de gaten.

Overige vragen?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!