ATHLETE DEVELOPMENT 

Even sparren? 

In de wereld van een sporter is een hoop gaande: veel trainingsuren, reistijd, wedstrijden in binnen- en buitenland en dat vaak gecombineerd met studie en/of werk. Tel daarbij trainingsgenoten, hoofdtrainers, specialisten, bondscoaches, teams, vrienden en familie op en het wordt een hele uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en alle belangen zo goed mogelijk te behartigen. Lukt het jou om het overzicht te bewaren en te kiezen wat het beste werkt voor jou als sporter? Wij weten dat het soms knap lastig is.
Team Tilburg is onafhankelijk en heeft veel ervaring in de topsport: als atleten, coaches, in het management en als sportbestuurders. We weten dus best goed wat er in de sportwereld gaande is. Daarbij weten we ook hoe lastig het is om onafhankelijke begeleiding te krijgen, want iedereen wil vaak toch iets van je.
 
Bij Team Tilburg staat de mens achter de sporter centraal en wij ondersteunen graag wanneer je hulp nodig hebt. Daarom bieden wij alle sporters die aangesloten zijn bij Team Tilburg begeleiding van een Athlete Development Manager. Een ervaren sparringspartner voor alle vraagstukken die je als sporter kunt hebben, gratis en op basis van jouw behoeften.
 
Denk daarbij aan het maken van keuzes op het gebied van studie, werk, trainingslocaties, faciliteiten, jouw optimale prestatieomgeving en individuele belangen versus de belangen vanuit jouw team en/of bond. Bovendien schakelen we snel met ons netwerk bij sportgerelateerde vragen, die vind je terug onder faciliteiten.

Meet our athlete development managers