Duale carrière 

360 ontwikkeling

Team Tilburg gelooft in een duale carrière: de combinatie tussen topsport én maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van onderwijs, studie, stage of werk. Je bent tenslotte méér dan een sporter en het ontwikkelen van een volledige identiteit is cruciaal voor plezierige (sport)prestaties. Bekijk de mogelijkheden hieronder.  

De mogelijkheden in Tilburg

Stichting Topsportopleiding Tilburg

De stichting biedt talentvolle sporters op de middelbare school de mogelijkheid hun sportopleiding te combineren met een gedegen schoolopleiding op het Koning Willem II College en Campus013 Tilburg.

ROC Tilburg

Topsport combineren met een MBO-opleiding kan bij ROC Tilburg.

Johan Cruyff Academy Tilburg

De Johan Cruyff Academy Tilburg biedt je de mogelijkheid om tijdens je sportcarrière een hbo-diploma sportmarketing te behalen.

Tilburg University

Het combineren van een universitaire studie met een topsport carrière is een uitdaging die Tilburg University graag met jou aangaat.

Stage- of werkplek

Ben jij op zoek naar een stage- of werkplek die je goed kan combineren met topsport? Team Tilburg gelooft in maatwerk en wij brengen je graag in contact met ons netwerk. Dan gaan we samen op zoek naar een passende match!