Team Tilburg Slogan

Bij Team Tilburg waren we op zoek naar een pakkende slogan: een korte zin waaruit ons gedachtegoed blijkt én die lekker blijft hangen bij alle Tilburgers.

Team Tilburg zou Team Tilburg niet zijn als er niets op het spel stond. Met deze sloganactie waren er mooie prijzen te verdienen: twee tickets voor de kampioenskraker van WII tegen Groningen op vrijdag 26 april om 20.00u én 100 euro shoptegoed bij een Tilburgse sportwinkel voor jou én je sportmaatje?

De deadline is inmiddels verstreken…

Tromgeroffel…We hebben een winnaar!

We hadden heel veel mooie inzendingen: van alles met de T van Team Tilburg tot Tilburgs dialect, van volzinnen tot Engelse kreten. Bedankt voor al jullie enthousiasme! Uiteindelijk kan er maar eentje de winnaar zijn en dat is…

Elton Backx!

‘Grenzeloze ambities, lokale trots.’

Bij Team Tilburg draait alles om het creëren van een optimaal topsportklimaat in Tilburg. Sporters groots laten dromen en ze ondersteunen in hun route naar de top. Dat dromen begint in Tilburg. Met bedrijven, verenigingen en onderwijsinstellingen die hen ondersteunen vanuit onze stad. Team Tilburg stelt sporters in staat hun ambities te verwezenlijken en al hun talenten, kennis en ervaring te ontplooien op weg naar prestaties. Topprestaties waarmee zij Tilburg inspireren. Dus: Grenzeloze ambities, lokale trots.