Team Tilburg Netwerk Event

Wij kijken terug op een geslaagd Partner Event in samenwerking met Fanbased. In de prachtige lounge van onze partner Bonheur Horeca Groep bij Prise d’Eau Golf behandelden wij de Piramide van Lencioni aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden uit de topsport. De Piramide van Lencioni is een model voor betere samenwerking binnen teams waarin kwetsbaar vertrouwen de basis vormt.

Inspireren – Leren – Doen. Dat was de kapstok die we hanteerden om met de aanwezigen uit onze community een waardevol moment te creëren. Van welk(e) team(s) maak jij allemaal onderdeel uit en wat is jouw bijdrage hieraan?

Wij willen de aanwezigen nogmaals bedanken voor hun enthousiasme én in het bijzonder Jules van Dal voor de co-creatie en Bonheur Horeca Groep voor het heerlijke eten en de gastvrijheid. Bekijk hier de video terug voor een sfeerimpressie.

Baal jij dat je hier niet bij was of wil jij net als Indicia en onze andere partners bijdragen aan Team Tilburg? Neem contact op met de coördinator van Team Tilburg om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.